Singoallablommor till mamma



Har fått tips av en jobbarkompis om hur man kan göra en kul blombukett av Singoallakakor, så igår när det var vår fördelsedag så passade jag på att göra dem till mamma.

Du behöver:
Singoallakakor (jag tog dem med citron/limesmak för att få en gul mitten på blommorna)
Nonstop
Grillpinnar, gärna klippta i olika längder
Florsocker
Vatten
Ev. ättiksprit/pressad citron
Blomkruka/vas
Godis till "jord"

Lägg upp singoallakakorna på ett fat. Blanda florsocker, vatten och ev ättiksprit eller pressad citron till en ganska hård kristyr. Fäst nonstoppen på kakorna genom att "limma" fast dem med lite kristyr. Låt ligga plant tills de stelnat, gärna i kylen så att kakornas fyllning blir lite fastare. Häll upp godiset i krukan eller vasen. Tryck fast blomkakorna på grillpinnarna och pressa ner dem i godiset i krukan. Klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0