Hallongrädde

En enkel och smakrik fyllning som inte behöver förberedas på något vis. Om du använder frysta hallon så blir det inte lika mosade vid vispningen, utan grädden blir fylld med hallonbitar. Mumsigt! Räcker till ett lager i en normalstor tårta.

2 dl grädde
ca 100 g hallon, gärna frysta
Florsocker efter smak

Vispa grädden tills den börjar tjockna. Häll i de frysta hallonen och låt dem ligga i ca fem minuter innan du fortsätter vispa, då hinner de mjukna lite lätt. Tillsätt florsocker efter smak, tänk på att inte göra denna fyllning för söt om du planerar att använda den tillsammans med en annan söt fyllning.

Tips: passar bra ihop med godisfluff gjord på dumle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0