Godisfluff

En fyllning som kan göras på mängder av olika sorters mjukt godis och därmed i mängder av olika smaker. Kräver dock lite planering då blandningen måste vara helt kall när man ska vispa den.
Fluffen blir lite krämigare om man gör den på skumgodis än om man gör den på t ex dumlekolor.

80-100 g godis, jag har provat med skumbananer och med dumle
3 dl vispgrädde

Smält godiset i grädden på lå värme, rör om då och då så att det blir en jämn och klumpfri blandning. OBS! Låt inte blandningen koka upp, då stelnar den. Låt blandningen svalna och ställ den sedan i kylen i minst fyra timmar, gärna över natten. Vispa till en jämn fluff.

Tips: Ev. överbliven fluff kan frysas in och ätas som glass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0