After eight-grädde
150 g after eight
3 dl grädde
Smält after eight i grädd på låg värme, rör om då och då så att det blir en jämn och klumpfri blandning. OBS! Låt inte blandningen koka upp, då går det inte att vispa den sedan. Låt blandningen svalna och ställ den sedan i kylen i minst fyra timmar, gärna över natten. Vispa till en jämn fluff.
Tips: Passar bra ihop med päronmousse
Recept från Bakverk iFokus
3 dl grädde
Smält after eight i grädd på låg värme, rör om då och då så att det blir en jämn och klumpfri blandning. OBS! Låt inte blandningen koka upp, då går det inte att vispa den sedan. Låt blandningen svalna och ställ den sedan i kylen i minst fyra timmar, gärna över natten. Vispa till en jämn fluff.
Tips: Passar bra ihop med päronmousse
Recept från Bakverk iFokus
Kommentarer
Trackback